Werken bij de NWB Bank

Bij onze bank zijn op elk niveau functies te vinden, of je nu een starter bent of een ervaren professional. Functies hebben een uitdagend profiel en er zijn binnen de bank volop doorgroeimogelijkheden. Op deze pagina vind je al onze vacatures.

Compacte organisatie

Er werken op dit moment ongeveer 110 mensen bij onze bank. De kracht van onze organisatie zit vooral in onze compacte en platte organisatiestructuur. Medewerkers hebben directe en korte lijnen met elkaar, de directie en onze klanten. Juist daarom werken we al jaren op een hechte en efficiënte manier met elkaar samen.

Diversiteit

We streven naar een mix van medewerkers met talent, ontwikkelpotentieel en improvisatievermogen. Bij het aannemen van nieuwe medewerkers kiezen we bewust voor professionals die een aanvulling zijn op ons team. We staan open voor iedereen ongeacht geslacht, leeftijd, geloofsovertuiging, culturele achtergrond, arbeidsbeperking en seksuele geaardheid. Bij gelijke geschiktheid geven we de voorkeur aan kandidaten die bijdragen aan de diversiteit.

Wat we bieden

We hebben veel te bieden als organisatie. Onze werksfeer is prettig en no-nonsense en we gaan op een respectvolle manier met elkaar om. Wij bieden je een omgeving waarin je dagelijks wordt uitgedaagd, zowel in je werk als op persoonlijk vlak. Zo kun jij uitgroeien tot de professional die jij wilt zijn.

We hechten veel waarde aan opleiding en ontwikkeling. Dankzij een ruim opleidingsbudget zijn er volop mogelijkheden om je vakinhoudelijk te verdiepen, nieuwe kennis en vaardigheden op te doen of leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. Verder bieden we de mogelijkheid om werktijd flexibel in te delen.

Bij onze bank ben je verzekerd van een leuke en uitdagende baan in een team met fijne collega’s. Een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden hoort daar natuurlijk bij en in dat kader volgen we de CAO Banken

Pre-Employment Screening

Voor indiensttreding dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) in ons bezit te zijn. Dit is onderdeel van de PES-screening (Pre-Employment Screening). 

Solliciteren

Spreekt onze visie, cultuur en werkwijze je aan? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij komen graag met je in contact. Jouw CV en motivatiebrief kan je sturen naar solliciteren@nwbbank.com.