Corporate recruiter

Als Corporate Recruiter ben je verantwoordelijk voor het recruitmentproces bij onze organisatie. Zo stel je een wervingsstrategie op, inventariseer je de wervingsbehoeften vanuit de business en begeleid je het job offer. Naast de focus op het recruitmentproces, houd je je bezig met andere zaken zoals bijvoorbeeld candidate experience, diversiteit en employer branding. De volgende taken zijn onderdeel van je werkzaamheden:
 
 • Het opstellen van een wervingsstrategie
 • Het opstellen van wervende vacatureteksten
 • Activiteiten op het vlak van employer branding (social media, website ed)
 • Het actief benaderen van potentiële kandidaten via diverse kanalen en het onderhouden van kandidatenpools
 • Samen met managers sollicitatiegesprekken voeren (telefonisch, online en face-2-face), hen adviseren en begeleiden
 • Het bewaken van een transparant en eenduidig werving- en selectieproces
 • Administratieve verwerking van het recruitmentproces
 • Optimaliseren van de wervingsapplicatie
 • Een bijdrage leveren aan de andere hr en recruitment processen.
De afdeling hr & facility management bestaat uit 7 ervaren professionals. De afdeling is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van het hr en facility beleid. Het team voert verder de personeels- en salarisadministratie en alle andere activiteiten behorend bij het hr & facility werkterrein. Naast o.a. arbeidsvoorwaarden, ontwikkeling en werving en selectie worden hr instrumenten ingezet zoals SPP en 9 grid om het personeelsbeleid uit te voeren. Ook levert hr management (risico)rapportages en participeert in verschillende werkgroepen zoals operational risk management, het non financial risk committee en de sustainability advisory board. 
 
De Nederlandse Waterschapsbank N.V. (NWB Bank) is een bank van en voor de Nederlandse publieke sector. Onze klanten zijn waterschappen, gemeenten en provincies en organisaties die worden gegarandeerd door de overheid zoals woningcorporaties en zorginstellingen. Ook zijn we actief in de financiering van duurzame energieprojecten en publiek-private samenwerking (PPS). We financieren onszelf met behulp van onze AAA/Aaa-ratings op de internationale geld- en kapitaalmarkt en zijn een toonaangevend uitgever van Green en Social Bonds. Door de significante omvang van onze balans staan we onder direct toezicht van de Europese Centrale Bank. NWB Bank is met ruim 110 medewerkers een compacte, efficiënte en inclusieve organisatie die verscheidenheid van medewerkers omarmt. Samenwerking, kwaliteit en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel.
 
We bieden je een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met onder meer ruime studie- en ontwikkelmogelijkheden. Verder is de NWB Bank een platte organisatie waar initiatief en samenwerking voorop staan. De bank biedt een professionele en prettige werksfeer waarin onder andere de mogelijkheid bestaat voor medewerkers om deel te nemen op vrijwillige basis aan maatschappelijke projecten en worden er met regelmaat sociale activiteiten georganiseerd.
 
Je past bij onze organisatie omdat je een ambitieuze professional bent, je over een behoorlijke dosis overtuigingskracht beschikt en belangstelling hebt voor en affiniteit hebt met de Nederlandse publieke sector. Je bent positief kritisch, verbindend en hebt integriteit hoog in het vaandel staan. Je pakt uitdagingen met beide handen aan en bent oplossings- en resultaatgericht.
 
Wat vragen we:
 • Minimaal hbo werk- en denkniveau met enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol
 • Uitstekende netwerkvaardigheden
 • Je signaleert ontwikkelingen in de arbeidsmarkt
 • Je hebt oog voor diversiteit en inclusie
 • Je kunt met passie onze organisatie voor het voetlicht brengen
 • Affiniteit met duurzaamheid
 • Je gaat op doortastende wijze het gesprek met de business aan en weet daarbij de wensen te inventariseren en te adviseren
 • Service en snelheid in stakeholdermanagement
 • Ervaring binnen de financiële sector is een pre
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en schrift (Nederlands en Engels)
Ook als je niet aan alle gevraagde punten voldoet maar jezelf wel herkent in de omschrijving, nodigen we je uit om te solliciteren en komen we graag met je in contact.
 
Voor verdere informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marian Bauman, Hoofd hr & facility (marian.bauman@nwbbank.com). Ben je enthousiast en kun je niet wachten om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv naar solliciteren@nwbbank.com en we nemen snel contact met je op.

Werken bij NWB Bank

Bekijk onze vacatures

Meer weten?

Neem contact op met
Marian Bauman
HR Manager
+31 70 416 62 66
Stuur mij een mail
Neem contact op met
Jermaine Maaijen
Corporate recruiter
+31 6 144 468 60
Stuur mij een mail