Vacature ervaren applicatiebeheerder

NWB Bank zoekt een ervaren applicatiebeheerder

 

NWB Bank is op zoek naar een ervaren applicatiebeheerder die samen met het IT team een transitie door wil maken. Je bent voor ons een interessante kandidaat als je ervaring hebt met klassieke beheer methodes èn met nieuwe werkvormen zoals het werken in DevOps teams. Ook heb je aantoonbaar ervaring met agile werken en kun je je teamgenoten hierin meenemen. Je weet mensen uit te dagen en te motiveren om nieuwe methoden en technologieën te adopteren. Daarnaast kun je optreden als sparring partner voor je business stakeholders en kun je een bijdrage leveren aan een visie op het NWB applicatie landschap en de architectuur. 

De IT afdeling zorgt in samenwerking met leveranciers en externe consultants ervoor dat een uitgebreid IT landschap (van infrastructuur laag tot en met de applicaties) gemanaged en continue verbeterd wordt. 
Het applicatiebeheer team is verantwoordelijk voor specifieke business applicaties alsmede generieke applicaties, met als bijzonderheid een in-house ontwikkeld state of the art dataware house voor alle interne en externe rapportages en voor additionele informatiebehoefte.
De IT afdeling zal de komende jaren een transitie doormaken op diverse vlakken; manier van werken, samenwerkingsmodel met de business en development partijen en last but not least qua technologie en architectuur keuzes. 

In de rol van applicatiebeheerder draag je samen met je collega’s zorg voor het beheer van het gehele NWB applicatie landschap en vorm je de schakel tussen business en leveranciers. Je neemt het team mee in de transitie naar agile werken. Daarnaast vul je waar nodig de rol van business analist in en ben je in staat om een release of project zelfstandig te coördineren. 

De NWB Bank De Nederlandse Waterschapsbank N.V. (NWB Bank) is een bank van en voor de Nederlandse publieke sector. Onze klanten zijn waterschappen, gemeenten en provincies en organisaties die worden gegarandeerd door de overheid zoals woningcorporaties en zorginstellingen. Ook zijn we actief in de financiering van duurzame energieprojecten en publiek-private samenwerking (PPS). We financieren onszelf met behulp van onze AAA/Aaa-ratings op de internationale geld- en kapitaalmarkt en zijn een toonaangevend uitgever van Green en Social Bonds. Door de significante omvang van onze balans staan we onder direct toezicht van de Europese Centrale Bank. Tegelijk zijn we met ongeveer 75 medewerkers een compacte en efficiënte organisatie met een open cultuur. Samenwerking, kwaliteit en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel.

We bieden je een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met onder meer ruime studie- en ontwikkelmogelijkheden. Verder is de NWB Bank een platte organisatie waar initiatief en samenwerking voorop staan. De bank biedt een professionele en prettige werksfeer waarin onder andere de mogelijkheid bestaat voor medewerkers om deel te nemen op vrijwillige basis aan maatschappelijke projecten en worden er met regelmaat sociale activiteiten georganiseerd.

Je past bij onze organisatie omdat je een gedreven persoon bent met een intrinsieke motivatie om te verbeteren en in verandering te blijven. Je wisselt makkelijk van rol (beheerder, analist, coördinator) en haalt plezier uit het schakelen met verschillende stakeholders. 

Wat vragen we
Je bent een ervaren IT beheerder en hebt met een breed scala aan applicaties en toepassingen ervaring opgedaan. Je hebt een basiskennis van IT infra en IT Security. ITIL kent voor jou geen verrassingen en je kan deze processen op een effectieve en efficiënte manier toepassen, rekening houdend met auditability. En verder:

  • Minimaal 3 jaar ervaring in de financiële sector, of een andere sector die onder strikte regelgeving valt, is een pré.Kennis van en ervaring met het inrichten van CI/CD ketens.
  • Kennis van test methodes zoals TMAP. Kennis en ervaring met geautomatiseerd testen is een pré.
  • Kennis van en ervaring met het beheren van (complexe) data oplossingen zoals een Datawarehouse.

Interesse? 
Voor verdere vragen over de vacature kun je contact opnemen met Gemma Righolt, IT manager, (gemma.righolt@nwbbank.com). Je motivatiebrief met C.V. kun je richten aan solliciteren@nwbbank.com. 

 

Werken bij NWB Bank

Bekijk onze vacatures

Meer weten?

Neem contact op met
Gemma Righolt
ICT manager
Stuur mij een mail