NWB Bank zoekt een executive assistant voor wie Office 365 geen geheimen kent

Als executive assistant zet jij je samen met je senior collega in voor een optimaal functionerend directiesecretariaat. In deze functie zorg je voor een efficiënt agendabeheer, het in- en uitgaand mailverkeer en de voorbereiding van documenten, presentaties en afspraken voor de directieleden. Daarnaast verzorg je uitvoerende juridische werkzaamheden zoals bijv. het verwerken van (KvK)-documenten. Ook assisteer je de senior executive assistant met het organiseren van (bankbrede) reizen en grote events zoals de algemene vergadering van aandeelhouders of de nieuwjaarsreceptie. Als executive assistant schakel je makkelijk tussen de verschillende stakeholders, behoud je het overzicht en regel je ad hoc zaken met plezier. Je maakt gebruik van Office 365 en bent daar goed in thuis. Met je collega vorm je een geolied team dat elkaar aanvult en vervangt. Deze functie, met uitzicht op een vaste baan, biedt je de mogelijkheid om te ontwikkelen tot senior executive assistant.
 
De Nederlandse Waterschapsbank N.V. (NWB Bank) is een bank van en voor de Nederlandse publieke sector. Onze klanten zijn o.a. waterschappen, gemeenten, provincies, drinkwaterbedrijven, regionale netbeheerders en organisaties die worden gegarandeerd door de overheid zoals woningcorporaties en zorginstellingen. Ook zijn we actief in de financiering van duurzame energieprojecten en publiek-private samenwerking (PPS). We financieren onszelf met behulp van onze AAA/Aaa-ratings op de internationale geld- en kapitaalmarkt en zijn een toonaangevend uitgever van groene en sociale obligaties. Door de significante omvang van onze balans staan we onder direct toezicht van de Europese Centrale Bank. NWB Bank is met ruim 85 medewerkers een compacte, efficiënte en inclusieve organisatie die verscheidenheid van medewerkers omarmt. Samenwerking, kwaliteit en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel.
 
We bieden je een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met onder meer ruimte studie- en ontwikkelmogelijkheden. De NWB Bank is een platte organisatie waar initiatief en samenwerking voorop staan. De bank biedt een professionele, open en prettige werksfeer waar met regelmaat sociale activiteiten worden georganiseerd.
 
We vragen
  •  Minimaal 3 á 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  •  Een afgeronde secretariële opleiding met bij voorkeur vooropleiding havo/vwo
  • Samenwerkingsvermogen
  • Uitstekende IT-skills (Office 365) en ervaring met Document Management is een pré
  • Goede beheersing van het Nederlands en het Engels
 
Je past bij onze organisatie omdat je uitblinkt in je vak: je bent positief-kritisch, ook op je eigen werk, en je zet je graag in om een goed gezamenlijk resultaat te behalen. Je bent een doorpakker en vanzelfsprekend kun je goed met vertrouwelijke zaken omgaan. Ook ben je serviceverlenend ingesteld, proactief en oplossingsgericht.
 
Heb je interesse?
Voor verdere vragen over de vacature kun je contact opnemen met Joyce van Dam, senior executive assistant (joyce.vandam@nwbbankcom). Je motivatiebrief met C.V. kun je richten aan solliciteren@nwbbank.com.

Werken bij NWB Bank

Bekijk onze vacatures

Meer weten?

Neem contact op met
Joyce van Dam
Directiesecretaresse
+31 70 416 62 05
Stuur mij een mail