NWB Bank zoekt een hr officer

Als hr officer zorg je voor een goede verwerking van hr processen en help je bij de payroll activiteiten. Met jouw enthousiasme pak je werkzaamheden snel op en zorg je voor een nauwkeurig en efficiënt gebruik van ons personeelsinformatiesysteem. Je vindt het leuk om met verschillende activiteiten tegelijk bezig te zijn: van de onboarding van nieuwe collega’s tot het opstellen van HR rapportages en het organiseren van workshops. Ook lever je een bijdrage aan het digitaliseren van de processen en heb je affiniteit met systemen. Samen met je collega vorm je het eerste aanspreekpunt en beantwoordt je praktische hr vragen. In ons team vinden we een prettige en professionele samenwerking, zelfstandigheid, en zorgvuldigheid belangrijk. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.
 
Onze HR afdeling bestaat totaal uit 6 mensen, een hr businesspartner, twee hr officers (waarvan één vacature), twee facility medewerkers en de hr manager. We zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van het HR beleid van de NWB Bank. Mede door de groei van de organisatie focussen we op onderwerpen als duurzame inzetbaarheid, diversiteit, digitalisering en strategische personeelsplanning. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor het facility management, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt.
 
De Nederlandse Waterschapsbank N.V. (NWB Bank) is een bank van en voor de Nederlandse publieke sector. Onze klanten zijn waterschappen, gemeenten en provincies en organisaties die worden gegarandeerd door de overheid zoals woningcorporaties en zorginstellingen. Ook zijn we actief in de financiering van duurzame energieprojecten en publiek-private samenwerking (PPS). We financieren onszelf met behulp van onze AAA/Aaa-ratings op de internationale geld- en kapitaalmarkt en zijn een toonaangevend uitgever van Green en Social Bonds. Door de significante omvang van onze balans staan we onder direct toezicht van de Europese Centrale Bank. NWB Bank is met ruim 85 medewerkers een compacte, efficiënte en inclusieve organisatie die verscheidenheid van medewerkers omarmt. Samenwerking, kwaliteit en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel.
 
We bieden je een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met onder meer ruime studie- en ontwikkelmogelijkheden. Verder is de NWB Bank een platte organisatie waar initiatief en samenwerking voorop staan. De bank biedt een professionele en prettige werksfeer waarin onder andere de mogelijkheid bestaat voor medewerkers om deel te nemen op vrijwillige basis aan maatschappelijke projecten en worden er met regelmaat sociale activiteiten georganiseerd.
 
Je past bij onze organisatie omdat je een ambitieuze professional bent, je over een behoorlijke dosis daadkracht beschikt en belangstelling hebt voor en affiniteit hebt met de Nederlandse publieke sector. Je bent positief kritisch, verbindend en hebt integriteit hoog in het vaandel staan. Je pakt uitdagingen met beide handen aan en bent oplossings- en resultaatgericht.
 
Wat vragen we:
  • HBO werk- en denkniveau (bij voor voorkeur een opleiding in de richting van HRM);
  • Je staat aan het begin van je carrière;
  • Je werkt accuraat, gestructureerd en kunt het overzicht bewaren;
  • Je bent zowel analytisch als servicegericht ingesteld;
  • Je wilt je graag verder ontwikkelen op het gebied van hr;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands en Engels
  • Ervaring met AFAS Profit en kennis van salarisverwerking zijn een pre.
Ook als je niet aan alle gevraagde punten voldoet maar jezelf wel herkent in de omschrijving, nodigen we je uit om te solliciteren en komen we graag met je in contact.
 
Voor verdere informatie over de vacature kan je contact opnemen met Marian Bauman, Hr & facility manager (marian.bauman@nwbbank.com).
Je motivatiebrief met C.V. kan je richten aan: solliciteren@nwbbank.com o.v.v. je e-mailadres en telefoonnummer.
 
 

Werken bij NWB Bank

Bekijk onze vacatures

Meer weten?

Neem contact op met
Marian Bauman
HR Manager
+31 70 416 62 66
Stuur mij een mail