Routebeschrijving

EIGEN VERVOER

Vanuit richting Amsterdam / Schiphol, Rotterdam, Utrecht

Zowel vanuit de richting Utrecht (A12) als vanuit de richtingen Rotterdam en Amsterdam/Schiphol (A4), volgt u vanaf het Prins Clausplein de borden Den Haag. U rijdt dan op de Utrechtsebaan. Aan het eind van de Utrechtsebaan (bij de verkeerslichten) gaat u linksaf (zie verder Den Haag / Scheveningen).

Vanuit richting Leiden / Wassenaar

U rijdt op de Rijksstraatweg (N44). Deze gaat over in de Benoordehoutseweg. U kruist de Van Alkemadelaan (verkeerslichten) en volgt de borden Scheveningen-Zeehaven. Bij de volgende verkeerslichten gaat de weg over in de Zuid Hollandlaan (zie verder Den Haag / Scheveningen).

Den Haag / Scheveningen

U rijdt op de Zuid Hollandlaan. Bij de T-splitsing (verkeerslichten, richting Scheveningen) slaat u rechtsaf en gaat de Koningskade op. Vervolgens kruist u drie verkeerslichten. U rijdt dan inmiddels op de Raamweg. U nadert verkeerslichten en een viaduct (Sint Hubertusviaduct). Direct na het viaduct gaat u rechtsaf het viaduct op (borden Scheveningen-Zeehaven volgen). Kort daarop ziet u rechts van u Madurodam.

Trambaan / Scheveningseweg

U volgt de weg en kruist de stoplichten bij het CrownPlaza Promenade Hotel en een benzinestation. Na 100 meter kruist u de stoplichten en trambaan bij de Scheveningseweg. Bij de daaropvolgende stoplichten (50 meter) slaat u rechtsaf het Rooseveltplantsoen in. De weg draait naar links, maar u slaat rechtsaf en kruist de trambaan op de Johan van Oldenbarneveltlaan. Direct (na 20 meter) aan uw rechterhand, vindt u de parkeergarage van de NWB Bank. Let op: de parkeergarage delen we met een ander bedrijf. Wilt u zo vriendelijk zijn om op de juiste bel te drukken?

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Den Haag Centraal Station

U kunt vanaf tramhalte Centraal Station Boven iedere tram (lijn 2 en 6) of RandstadRail (lijn 3 en 4) vanaf perron A of B nemen om vervolgens bij de eerstvolgende halte Spui uit te stappen. Verlaat dit ondergronds station. Bij de noordwestelijke uitgang van station Spui, aan de gelijknamige straat, ligt de halte Centrum. Hier neemt u vervolgens tram 1 richting Scheveningen en stapt u uit bij de halte World Forum.

Bij het verlaten van de tram loopt u rechtsaf het perron af. Steek vervolgens bij de eerste stoplichten de Scheveningseweg over. Na circa 30 meter staan er hekjes en na deze te zijn doorgelopen vind u de bank aan uw rechterhand.

Voor meer informatie en voor actuele vertrektijden verwijzen wij u naar www.9292ov.nl.

Vanaf Den Haag Hollands Spoor

Vanaf het station neemt u tram 1 richting Scheveningen en stapt u uit bij de halte World Forum.

Bij het verlaten van de tram loopt u rechtsaf het perron af. Steek vervolgens bij de eerste stoplichten de Scheveningseweg over. Na circa 30 meter staan er hekjes en na deze te zijn doorgelopen vind u de bank aan uw rechterhand.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaam ondernemen zit in het DNA van de NWB Bank. Als bank van en voor die publieke sector heeft de NWB Bank logischerwijs andere waarden dan puur commerciële partijen en wordt er veel waarde gehecht aan maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Waterinnovatieprijs

De NWB Bank reikt jaarlijks samen met de Unie van Waterschappen de Waterinnovatieprijs uit om duurzame innovaties op het gebied van water te stimuleren.

Naar de Waterinnovatieprijs