Waternetwerk Scriptieprijzen uitgereikt

Op vrijdag 20 november zijn de jaarlijkse Waternetwerk Scriptieprijzen uitgereikt. De NWB Bank is sponsor van deze jaarlijkse verkiezing die wordt georganiseerd door het Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW). 

De prijzen gingen naar een onderzoek naar slachtofferbepaling bij een overstroming, een studie naar het meest geschikte stuwmiddel voor een nieuwe stuw bij Grave en een bestrijdingsplan voor het ongelijkbladig vederkruid, een invasieve exoot. In totaal 10 scripties waren genomineerd in 3 categorieën (master, bachelor en mbo). De jury toonde zich ingenomen met het niveau van de nominaties in elke categorie. 

De uitreiking vond plaats tijdens een online event. Het is voor het eerst dat KNW als gevolg van de coronacrisis zijn toevlucht moest nemen tot een digitale finale van de verkiezing van de beste master- en bachelor-scripties in het hoger onderwijs (universiteit en hbo). Dit jaar werden voor het eerst ook prijzen uitgereikt aan mbo-studenten. "Een hele belangrijke groep studenten die als young professionals in de watersector ook ‘ontzettend hard nodig’ zijn", aldus voorzitter Riksta Zwart van KNW.

Meer informatie over de Waternetwerk scriptieprijzen is te vinden op www.h2owaternetwerk.nl

Meer weten?

Neem contact op met
Simon Zwagemakers
Hoofd Legal & Corporate Affairs / Corporate Secretary
+31 70 416 62 59
Stuur mij een mail